Voor u en door u.


Met de Klomp recreatie site doen wij ons best om net en  beetje méér te zijn dan “zomaar weer een site tussen al die duizenden anderen”.
Van harte hopen wij dat wij het doel van een be-LEVEN site benaderen. Bijna een interactief digitaal magazine. Misschien niet zo Glossy, wel lekker puur natuur.
Dit doen wij voor u, maar veel liever nog mét u!

Vandaar deze rubriek.

Hier krijgt u de gelegenheid om datgene onder de aandacht te brengen waarvan u denkt dat het aansluit bij ons ideaal.
Organiseert u een leuke tocht voor hikers, bikers of rustzoekers, een camping buitenfair, een zomermarkt, een paardendagtocht, of een lange afstandswandeling en u wilt een breed publiek bereiken, laat het ons weten.
Met plezier vermelden wij uw evenement eventueel, wél zo leuk, met foto, en wij zorgen dat het op de juiste door u gewenste wijze wordt weergegeven.
En ná het evenement zorgen wij dat de informatie ook weer wordt verwijderd, zo bereikt u steeds met actuele informatie een groot publiek.

Onze ervaring leert dat boeren en buitenlui ook graag ‘vast leggen” wat zij ervaren. Dus vele van u zijn in het bezit van mooie natuurfoto’s, bijzondere plaatjes van Nederland op zn vroegst, zn laatst en midden op de dag.
Ook dat kunt u, graag zelfs, in deze rubriek met ons delen.
Het plaatsen van een foto en/of evenement is altijd gratis, en dat blijft het ook.

Zowel www.Klomprecreatie.com als www.Klomp.com wordt meer en meer bezocht, en via onze moeder maatschappij bereiken wij veel van onze relaties ook fysiek. Dat betekend dat wij regelmatig flyers uitdelen waarin wij onze relaties uitnodigen om een kijkje te nemen op deze site. En zo geniet zo wel de bezoeker als de adverteerder een voordeel, nieuws en mensen vinden elkaar op een moderne en toch meer persoonlijke wijze dan bijvoorbeeld FB.

“Voor wat hoort wat”, gelukkig is dat niet altijd zo, soms is geven leuker nog dan ontvangen, vandaar de gratis service.
Mocht u echter zo enthousiast zijn en graag een “link” van ons op uw site willen plaatsen dan vinden wij dat natuurlijk enorm leuk.
Wij wensen u veel kijk en lees plezier in deze unieke site waar u steeds verrast wordt door onze adverteerders welke wij veel liever nog “partners”noemen. Ten slotte bepalen alle leuke bedrijven op deze site voor een groot deel de aantrekkelijke inhoud!

Evenement

30 juni
Ermelo
Nederland

Klomp Transport
Fahrenheitstraat 22-24
3846 BN Harderwijk
Tel: +31 341 415120
Fax: +31 341 421588
info@klomp.com

CONTACTFORMULIER

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!