Klomp Recreatie

volop genieten

in de natuur

Welkom op de nieuwe site: Klomp Recreatie


Welkom op de nieuwe site van Klomp Recreatie.
Wat heeft Klomp met recreatie?
Klomp is toch transporteur van (sta-)caravans en andere “grote objecten”?
Inderdaad, Klomp heeft haar sporen voornamelijk verdiend in het vervoer van stacaravans en chalets. Al bijna zestig jaar komen wij op campings, recreatieterreinen en buitenplaatsen in heel Europa en soms zelfs daarbuiten.
Op vrijwel alle campings in Nederland zijn wij geweest. Ook veel recreatiegebieden zijn bij ons bekend en de mensen achter Klomp mogen zélf ook graag recreëren.
Eén van de directeuren van Klomp Transport was medeoprichter van “Boeren Bed” , een recreatiebedrijf Pur Sang om te recreëren bij de boer!
Als je vanuit je professie zoveel te maken hebt met recreatie/leisure dan is het duidelijk dat Klomp een grote binding heeft met de recreatie.
Nederland is uniek in zijn natuur, wij kennen maar liefst honderden natuurgebieden!. Flora en fauna doen het goed en voor het behoud zijn er, al dan niet gesubsidieerd, vele stichtingen en verenigingen.
De bekendste daarvan zijn Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Gelders Landschap die, uiteraard samen met u, zorgen voor het behoud van deze kostbare schat.

 

Ook de vele recreatiebedrijven in ons land spelen hierin een belangrijke rol.
Niet alleen in het beheer en onderhoud, maar vooral ook in het ervaren én het Hollandse plaatje!

Want daar lopen de koeien in de wei, de schapen grazen op de hei en een ei komt nog uit de kip en niet uit een doosje of een batterij.

Je vindt er de landwinkels waar ze heerlijke en eerlijke producten verkopen, waar we de ambachtelijke boter weer leren waarderen en waar we genieten van de pure producten van het land!
Je ervaart de charmes van de seizoenen en krijgt de gelegenheid één met de natuur te zijn.

Dus ja, Klomp heeft veel met recreëren, veel meer dan u in eerst instantie zou verwachten!

Wij dragen alle recreatiebedrijven een warm hart toe en hopen met deze site bij te dragen aan de interesse in recreëren in de Benelux, maar bovenal in eigen land!
Wij wensen u veel kijk- en leesplezier op onze nieuwe site!

Klomp Transport
Fahrenheitstraat 22-24
3846 BN Harderwijk
Tel: +31 341 415120
Fax: +31 341 421588
info@klomp.com

CONTACTFORMULIER

Offerte

 LIKE US ON FACEBOOK!

Campingplaatsen

Meld uw campingplaats aan!